Skip to content

ForenteForlag

Min konto

0 kr 0 Handlekurv
  • Årets bøker
  • Kommende bøker
  • Sakprosa
  • Skjønnlitteratur
  • Barn og ungdom
  • Tilbud
  • Kontakt oss
  • Årets bøker
  • Kommende bøker
  • Sakprosa
  • Skjønnlitteratur
  • Barn og ungdom
  • Tilbud
  • Kontakt oss
Min konto
0 kr 0 Handlekurv
  • Bøker
    Årets bøker
    Pocketbøker
    Kommende bøker
    E-bøker
    Tilbud
    Sakprosa
    • Arkitektur
    • Biografier og memoarer
    • Filosofi og idéhistorie
    • Folkloristikk og kulturarv
    • Historie
    • Hobby
    • Kropp og sinn
    • Kunst og kultur
    • Lokallitteratur
      • Bergen
      • Oslo
      • Diverse
    • Mat og drikke
    • Natur, friluftsliv og sport
    • Reise og geografi
    • Religion og mytologi
    • Samfunn og politikk
    • Språk
    • Teknikk og populærvitenskap
    • Diverse
    • Arkitektur
    • Biografier og memoarer
    • Filosofi og idéhistorie
    • Folkloristikk og kulturarv
    • Historie
    • Hobby
    • Kropp og sinn
    • Kunst og kultur
    • Lokallitteratur
      • Bergen
      • Oslo
      • Diverse
    • Mat og drikke
    • Natur, friluftsliv og sport
    • Reise og geografi
    • Religion og mytologi
    • Samfunn og politikk
    • Språk
    • Teknikk og populærvitenskap
    • Diverse
    Skjønnlitteratur
    • Romaner
    • Krim og spenning
    • Essay
    • Tegneserier
    • Diverse
    • Romaner
    • Krim og spenning
    • Essay
    • Tegneserier
    • Diverse
    Barn og ungdom
    • Gruffalo & Co.
    • 0–6 år
    • 6–9 år
    • 9–13 år
    • 13 år og oppover
    • Fakta
    • Gruffalo & Co.
    • 0–6 år
    • 6–9 år
    • 9–13 år
    • 13 år og oppover
    • Fakta
  • Aktuelt
  • Om forlagshuset
  • Kontakt oss

Hjem / Alle bøker / Hvordan bli en MasterChef

Kommer snart

Hvordan bli en MasterChef
Bla i boka

Hvordan bli en MasterChef

Av

Henriette Myhre Hagelund

Jan Vardøen

Eyvind Hellstrøm

Tom Victor Gausdal

399 kr

Midlertidig utsolgt

Kommer snart

Utsolgt

  • Gratis frakt fra 250 kr
  • Sendes innen 2 virkedager
Nets - Payments made easy

Hvordan bli en MasterChef

Av

Tom Victor Gausdal

Eyvind Hellstrøm

Jan Vardøen

Henriette Myhre Hagelund

I etterkant av tv-serien MasterChef kommer nå kokeboken der du selv kan lære å bli dyktigere på kjøkkenet. Ledet av dommerpanelet i serien, samt vinneren av konkurransen vil man få råd og oppskrifter som kan hjelpe deg til å bli en MasterChef! Boka er gjennomillustrert med matbilder av Nordens ledende matfotograf Ingvar Eriksson – samt reportasjefoto av Sigurd Fandango, som har fulgt amatørkokkenes vei fra audition helt til den prestisjefylte finalen hjemme hos selveste Paul Bocuse i Lyon.

Produktinfo

Format

Innbundet

Utgivelsesdato

04-06-2010

Kategorier

Mat og drikke

Språk

Bokmål

Forlag

Press

ISBN

9788275474078

Status

På lager

Utsolgt

Midlertidig utsolgt

Kommer snart

Oversetter

Originaltittel

Antall sider

Forfatteren

Tom Victor Gausdal

Tom Victor Gausdal er en av Norges mest kjente og bejublede kokker. Gausdals internasjonale gjennombrudd begynte da han ble kåret til Årets kokk i 2003 etter å ha overvunnet Sven Erik Renaa.
Les mer om forfatteren

Eyvind Hellstrøm

Les mer om forfatteren

Jan Vardøen

Les mer om forfatteren

Henriette Myhre Hagelund

Les mer om forfatteren

399 kr

Midlertidig utsolgt

Kommer snart

Utsolgt

  • Gratis frakt fra 250 kr
  • Sendes innen 2 virkedager
Nets - Payments made easy

Flere titler

Salg!

Den spiselige naturen

Maria Trolle

Emma V. Larsson mfl.

Den spiselige naturen

299 kr

Legg i handlekurv

Salg!

Omakase

Gunnar Garfors

Vladimir Pak mfl.

Omakase

japansk gourmet på 1-2-3

449 kr

Legg i handlekurv

Salg!

Nordisk sushi

Frida Ronge

Frida Ronge

Nordisk sushi

399 kr

Legg i handlekurv

Salg!

Makt og styring rundt matfatet

Gudbrand Bakken

Gudbrand Bakken

Makt og styring rundt matfatet

fra Mosebøkene til Mattilsynet

349 kr

Legg i handlekurv

Salg!

Karlas kjøkken

Ingrid Rognstad

Karla Siverts mfl.

Karlas kjøkken

hverdagsmat på menyen

449 kr

Legg i handlekurv

Salg!

Smakens fysiologi

Jean-Anthelme Brillat-Savarin

Jean-Anthelme Brillat-Savarin

Smakens fysiologi

229 kr

Legg i handlekurv

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Forente forlag

Bernhard Getz’ gate 3
0165 Oslo

Organisasjonsnr:
929556240

Telefonnr:
23 13 69 00

Generelle henvendelser:
ff@forenteforlag.no

Personvernerklæring

Nettside levert av Nettrakett

Bøker

  • Årets bøker
  • Kommende bøker
  • Pocketbøker
  • Barn og ungdom
  • Sakprosa
  • Skjønnlitteratur
  • Tilbud
  • Årets bøker
  • Kommende bøker
  • Pocketbøker
  • Barn og ungdom
  • Sakprosa
  • Skjønnlitteratur
  • Tilbud

Mer

  • Aktuelt
  • Om forlagshuset
  • Kjøpsvilkår
  • Aktuelt
  • Om forlagshuset
  • Kjøpsvilkår
Facebook-f Instagram

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Skriv inn e-postadressen din under og få boknyheter og tilbud på mail.

Tilbudet gjelder ut mars.

  • Årets bøker
  • Kommende bøker
  • Sakprosa
  • Skjønnlitteratur
  • Barn og ungdom
  • Tilbud
  • Kontakt oss
  • Årets bøker
  • Kommende bøker
  • Sakprosa
  • Skjønnlitteratur
  • Barn og ungdom
  • Tilbud
  • Kontakt oss